بازدید از آتش نشانی
دانش آموزان پایه سوم به همراه معلّم خود و معاون پرورشی از آتش نشانی شهرستان ساری بازدید کردند.

بازدید از آتش نشانی
دانش آموزان پایه سوم به همراه معلّم خود و معاون پرورشی از آتش نشانی شهرستان ساری بازدید کردند. در این بازدید کارشناس آتش نشانی در مورد انواع خودرو های آتش نشانی ؛ کار آتش نشان ها ؛ استراحت گاه آتش نشان ها ؛ ایستگاه های آتش نشانی ساری ( 6 ایستگاه ) ؛ سک های آموزش دیده و ... صحبت کرد و دانش آموزان خوب گوش فرا دادند.
تاریخچه آتش نشانی ساری
در سال ۱۳۰۳ ه. ش همزمان با افتتاح ادارات در تهران اداره بلدیه (شهرداری ) نیز تشکیل شد .
در این اداره واحدی بنام واحداطفائیه شکل گرفت که مسئولیت کار های اطفایی و خدماتی نظیر : شستشو ، لایروبی جوی اب ، ابرسانی به مردم و درختکاری را عهده دار بود .
در آن زمان مدیریت اداره بلدیه و اطفاییه بر عهده قشون (ارتش) بود که کار اطفا به وسیله تجهیزات اولیه مانند : بیل ، کلنگ ، شن و ماسه صورت می گرفت.
با توسعه حوزه مدیریت شهری ، شهرداری ها مبادرت به خرید خودروی آتش نشانی نمودندکه شهرداری ساری در این راستا اقدام به خرید یک دستگاه اتومبیل (جیمس امریکایی) که مجهز به تانکر و پمپ آب بود نمود که در امر اطفای حریق از آن استفاده می شد.
در سال ۱۳۵۳ اولین ایستگاه آتش نشانی واقع در خیابان ملامجدالدین ساخته شد که مدیریت آن را هوشنگ مشمولی بعهده گرفت که می توان وی را بعنوان اولین مدیر آتش نشانی ساری معرفی کرد .
با تلاش و پیگیری مداوم ایشان ، تجهیزات و خودرو های دیگری نیز به ناوگان خودرویی اتش نشانی ساری افزوده شد که از آن می توان به خودروی بنز ۹۱۱ ف لیلان ، نردبان هیدرولیک و همچنین خودروی ۸ سیلندر رومانی اشاره کرد .
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با پیگیری های مسئولان دلسوز شهرداری و آتش نشانی ساری با تشکیل کلاس های متعدد آموزشی تحت سرپرستی هوشنگ مشمولی اتش نشانی ساری رو به رشد ، توسعه و شکوفایی حرکت نمود در مسیر حرکت این پیشرفت و توسعه در سال ۱۳۶۳ با تشکیل سمینار آتش نشانان سراسر کشور در تهران اولین اساسنامه آتش نشانی تصویب شد .
طی سال های ۶۵ الی ۶۶ تعداد ۳ ایستگاه آتش نشانی در نقاط مختلف شهر ساری جهت خدمات رسانی به شهروندان ساخته شده و به بهره برداری رسید .
در سال ۱۳۸۱ طی دستورالعمل وزارت محترم کشور واحد اتش نشانی ساری به سازمان آتش نشانی ارتقا یافت که بر اساس آن ایستگاه مرکزی آتش نشانی (شماره یک) بنام شهید آتش نشان سید مصطفی بخشی نامگذاری شد .
در سال ۱۳۸۸ همزمان با پیشرفت تکنولوژی و گسترش حوزه شهری ایستگاه دیگری به سازمان آتش نشانی ساری افزوده شد . ایستگاه شماره ۵ واقع در بلوار کشاورز .
در سال ۱۳۹۳ با تصدی مدیریت شهرداری آقای مهدی عبوری ایستگاه شماره ۶ واقع در کوی ولایت فقیه بنام استاد هوشنگ مشمولی احداث و به بهره برداری رسید .
لازم به ذکر است به تناسب استاندارد های بین المللی به ازای هر ۵۰۰۰۰ نفر یک ایستگاه آتش نشانی نیاز می باشد که در شهرستان ساری این استاندارد رعایت گردیده است .
پرورشی ۱۳۹۷/۰۱/۲۹